Greenstep flyttar in i nya lokaler i Stockholm

Stockholm kontor 1 edit
Monica Ollqvist JPG 1

Monica Ollqvist

HR Business Partner, Sweden

Caroline Hognes

Caroline Högnäs

Marketing Specialist, mammaledighet

Greenstep fortsätter sin tillväxt och finns sedan 1.9.2021 i United Spaces lokaler i Waterfront Building i centrala Stockholm.

För Greenstep som befinner sig i en kraftig tillväxtfas var det viktigt att hitta flexibla kontorsutrymmen som stöder tillväxten och utvecklingen av affärsverksamheten på ett ändamålsenligt sätt. Enligt Monica Ollqvist, HR Business Partner på Greenstep Sverige är det en av orsakerna till att valet av nya lokaler föll på just Waterfront Building och United Spaces lokaler:

- Eftersom vi hela tiden växer och blir fler vill vi att våra kontorsutrymmen skall kunna växa med oss och det upplever vi att ett så här flexibelt och modernt kontor gör. Att vi dessutom får all service vi behöver av United Spaces gör också att vi har tid att satsa på vår kärnverksamhet, då vi inte behöver sätta tid på administrativt arbete, säger Monica.

På Greenstep ser man medarbetarna som sin mest värdefulla resurs och därför är det en självklarhet att satsa på deras trivsel. Flexibilitet, trivsamma utrymmen och goda trafikförbindelser var därmed också några av ledorden när man letade nya kontorslokaler. Monica berättar att man på Greenstep vill uppmuntra till flexibelt arbete där medarbetarna kan välja om de vill jobba på distans eller på kontoret. Men även om man gärna jobbar på distans, får läget inte utgöra ett hinder för att komma till kontoret någon dag i veckan. Därför är man väldigt nöjda med Waterfront Buildings centrala läge, dit det är enkelt att ta sig också med kollektivtrafik.

Via United Spaces community har Greensteps medarbetare även exklusivt tillgång till ett utbud av aktiviteter och program utanför arbetet; till exempel motionsaktiviteter, föreläsningar och after work-träffar erbjuds. Det är något man på Greenstep ser som en stor tillgång och gärna vill uppmuntra sina medarbetare till att ta del av:

- Att delta i aktiviteter som dessa ger våra medarbetare möjligheten att knyta kontakter och utbyta idéer med andra människor utanför den egna organisationen, vilket förstås är en stor fördel med ett gemensamt kontorshotell, konstaterar Monica.

    Greenstep rekryterar kontinuerligt nya experter till teamet i Stockholm. Är du kanske vår nästa kollega? Kolla in våra lediga jobb här och tveka inte att ta kontakt om du har frågor!