Greenstep flyttar in i nya lokaler i Stockholm!

Stockholm 8
Caroline skogh

Caroline Skogh

Marketing Specialist

Greenstep fortsätter sin tillväxtresa och sedan 1 december 2022 hittar ni oss i Posthuset på Vasagatan i Stockholm.

För Greenstep som befinner sig i en kraftig tillväxtfas var det viktigt att hitta flexibla kontorsutrymmen som stöder tillväxten och utvecklingen av affärsverksamheten på ett ändamålsenligt sätt. Enligt Fredrik Öhrn, VD för Greenstep Sverige är det en av orsakerna till att valet av nya lokaler föll på just Posthuset 7A.

- Vi har växt mycket under senaste året och hoppas växa ännu mer framåt. Därför känns det väldigt bra att ha en flexibel kontorslösning där man kan skala upp kontorsytan när behovet uppstår. Flexibiliteten är jätteviktig för oss, säger Fredrik Öhrn.

På Greenstep ser man medarbetarna som sin mest värdefulla resurs och därför är det en självklarhet att satsa på deras trivsel. Flexibilitet, trivsamma utrymmen och goda trafikförbindelser var därmed också några av ledorden när man letade nya kontorslokaler. På Greenstep vill man uppmuntra till flexibelt arbete där medarbetarna kan välja om de vill jobba på distans eller på kontoret. Men även om man gärna jobbar på distans, får läget inte utgöra ett hinder för att komma till kontoret någon dag i veckan. Därför är man väldigt nöjda med Posthusets centrala läge.

Greenstep växer i Stockholm

Greensteps olika kunduppdrag styr hur vardagen ser ut och var personalen sitter. Men vi tror ändå att det fysiska mötet spelar stor roll och vill att våra medarbetare ska känna att det finns inspirerande lokaler att komma till.

– Vi vill att våra medarbetare ska känna att det är inspirerande att komma in till kontoret, och vi tycker det är viktigt att behålla det fysiska mötet. Samtidigt är det också viktigt för oss med en arbetsplats där det går att arbeta koncentrerat i tysta miljöer, säger Fredrik Öhrn.

    Vi letar ständigt efter nya stjärnor till teamet i Sverige. Är du eller någon du känner vår nästa kollega? Spana in våra lediga jobb här!