Greensteps Housewarming & Growth-event 25.11.21

Greenstep 2021 12 web

Under Greensteps Housewarming & Growth event i Stockholm fick vi ta del av flera spännande tillväxthistorier och tankar kring tillväxt.

I november 2021 ordnade vi ett exklusivt evenemang för våra kunder, partners och kunskapstörstande tillväxtföretag. Temat för evenemanget var ”Tillväxtstrategi och ekonomiprocesser i samverkan”. Med oss på evenemanget hade vi förutom Greensteps styrelseordförande/grundare Tore Teir och Greenstep Sveriges VD Fredrik Öhrn även fyra inbjudna Key Notes som delade med sig av sina egna erfarenheter och lärdomar inom tillväxtstrategi och robusta ekonomiprocesser:

Regina Duzanskaja, CFO på ePassi, delade med sig av fyra viktiga lärdomar för tillväxt. En av dessa var "Execution is king, and focused execution is King Kong", vilket betonar vikten av att ha en bra plan med mätbara mål och att verkligen följa sin plan, även om andra, spännande möjligheter dyker upp på vägen.

Conny Friman & Erik Flodin, Partners på Evolver Equity, berättade om tillväxt inom SME-företag. Erik och Conny var båda överens om att nyckeln till framgång inom företag är människorna och deras förmåga att arbeta tillsammans. Därför är Evolver även extremt intresserade av att förstå vad det är som driver entreprenörer.

Thomas Sutter, Finance Director & Controller på Oracle delade med sig om framgångsrika, globala ekonomilösningar inom Centre of Excellence. Han pratade om att utveckla teknologi och processer för att automatisera mer: "We are currently in the Age of Accountants and Auditors. This is not to continue as we were before, but to evolve".

Live-inspelningen från eventet kommer att delas här inom kort.

Eventets program:

  • Inledning & presentation av gäster (Fredrik Öhrn, VD Greenstep Sverige & Tore Teir, Greensteps grundare)
  • ePassi Growth story, Regina Duzanskaja / CFO ePassi
  • Evolver Equity – A partner in Growth for SME's, Conny Friman och Erik Flodin / Partners, Evolver Equity
  • Netsuite as a Growth enabler for companies, Thomas Sutter / Finance Centre of Excellence, Oracle NetSuite
  • Paneldiskussion
  • Frågor och diskussion

Läs mer om evenemangets gäster:

Regina Duzanskaja är CFO på ePassi. Hon har gedigen erfarenhet av att leda stora strategiska projekt, M&A:s samt av tillväxt- och affärsplanering inom mjukvaru/fintech-området. Hon har tidigare fungerat som Investment Banking Associate och Investment Banking Analyst på Credit Suisse, samt som VP för Corporate Development på Basware.

Conny Friman är partner på Evolver och har bedrivit riskkapitalinvesteringar sedan 2015. Conny har lång erfarenhet från FMCG-branschen ur både ett verksamhets- och ägarperspektiv, inklusive områden som ekonomistyrning, finansiering, beskattning, strategi och ledning. Han har tidigare erfarenhet som auktoriserad revisor vid PwC Sverige och från CFO-roller inom Orkla Group (Chips Group och Orkla Confectionery & Snacks Sweden)

Erik Flodin är partner på Evolver och har bedrivit riskkapitalinvesteringar sedan 2012. Erik är tidigare strategi- och affärsutvecklingsdirektör vid det finska spelföretaget Paf och VD för European Game & Entertainment Technology Ab. Erik var den drivande kraften bakom Pafs utveckling från en regional fysisk operatör till välrenommerad internationell nätspeloperatör. När han lämnade Paf 2012 rankades bolaget som världens nionde mest inflytelserika nätspelföretag.

Thomas Sutter är ekonomichef och Controller. Han har tidigare ansvarat för hantering av både internationell finansiell verksamhet och lokal rapportering inom flera stora bolag. Denna omfattande erfarenhet använder Thomas idag i sin roll inom Oracle NetSuites Finance Center of Excellence. Rollen inkluderar bland annat rådgivning till kunder, stödjande av produktutveckling samt strategisk rådgivning för programvaruimplementering.


Greenstep hjälper tusentals företag i Norden och Estland att växa genom klarhet. Vårt team på 450+ experter:

  • tar hand om och automatiserar våra kunders ekonomistyrning, redovisning och löneadministration
  • deltar i våra kunders dagliga verksamhet genom aktivt CFO-stöd och M&A support
  • implementerar business anaytics och robusta ERP-system för att stödja våra kunder i deras globala verksamhet.

Vi finns i Sverige, Finland och Estland och har stöd av våra 100+ partners världen över via MSI Global Alliance-nätverket.