Interim Data Analyst / CDO

Ett akut behov av att utveckla analys, men att hitta en tillräckligt erfaren dataanalytiker / CDO på ett snabbt schema känns utmanande eller till och med omöjligt? Eller kanske bara behovet av en deltidsdataexpert?

Inga bekymmer mer, eftersom 40 erfarna dataexperter från Greensteps BI-team kan hjälpa er även på kort varsel!

Greenstep tillhandahåller interimstjänster för dataanalytiker / CDO's för företag av alla storlekar, från tillväxtföretag till större börsbolag. Våra dataanalytiker / CDO:er har en omfattande portfölj av expertis som gör det möjligt för oss att betjäna våra kunder i många branscher runt om i världen. Vårt teams specialkompetens omfattar t.ex. prestationshantering, business intelligence, automation och relaterade tekniska lösningar som integrationer, datalagring och BI-verktyg.

I det nuvarande marknadsläge råder hård konkurrens om erfarna dataanalysexperter och att hitta en lämplig person för sin egen lönelista är ofta svårt, även om behovet fanns redan igår. Det är därför många företag förlitar sig på våra interimsexperter! Vissa företag använder våra interimstjänster för dataanalytiker / CDO's redan från början av lanseringen av analysprojekt, medan vissa företag behöver erfarna faktorer för att vidareutveckla eller underhålla befintliga rapporter och processer.

Från Greenstep får ni en erfaren CDO för att leda och visa riktning för hela ert analysteam, eller en erfaren dataanalytiker för att komplettera ert team. Vid behov kommer vår Interim CDO också att hjälpa till med att utbilda och bygga ert egna analysteam, samt att bekanta er med att anställa en intern CDO i framtiden ifall ni bestämmer er för att anställa en.


Vår Interim Data Analyst / CDO ger er expertis från ett erfaret analyshus

Dataanalys är rätt så skalbart och liknande element upprepas inom olika projekt. Det tar ett par timmar för en erfaren expert att göra samma sak som för en oerfaren person kan ta upp till flera dagar. Att anlita en erfaren kunnare för ett projekt utanför företaget kan därför ofta visa sig vara en ännu mer kostnadseffektiv lösning. Medan å andra sidan, bakom våra interimsdataanalytiker / CDO:er finns hela vårt teams expertis, som kunden kan dra helhetsnytta av. Om våra experter stöter på komplexa situationer gällande projekt eller lösningar, kommer hela teamet på 40 personer att kunna stödja vår Interim Data Analyst eller CDO och hjälpa er att hitta rätt lösning för era behov.

Vi investerar också mycket i Greensteps interna utbildningar för att hålla våra experter i framkant. Samtidigt gör vår interimsdataanalytiker och CDO det möjligt för er att dela samma expertis med era interna teammedlemmar.


Vill ni ha mer information om våra Interim Data Analyst / CDO-tjänster? Kontakta oss via formuläret nedan!