Öppningsevent i Göteborg: Hållbarhet och Datadriven kultur

Torsdag 16.05.2024
04:30
Ny eventsida göteborg

Varmt välkommen till vårt öppningsevent i Göteborg den 16 maj 2024! Under detta After Work-event får du ta del av en eftermiddag med snacks, dryck, mingel och tre olika föreläsningar där vi lyfter framtidsbevakning, ansvarsfulla företag och deras framgångsfaktorer.

För att lyckas i framtiden krävs bättre förståelse för och användning av data på alla nivåer i företag och organisationer. Vad innebär en datadriven kultur och hur kan det kopplas till företagens hållbarhetsarbete? ​

Även inom ledning är det viktigt att hela organisationen är engagerad i de gemensamma hållbarhetsmålen. Vilka hållbarhetsfaktorer är det som gör anställda, kunder och finansiärer intresserade av ert företag?​

​Erfarna experter från Greenstep, Sofie af Ekenstam och Karin Holmquist, kommer att diskutera dessa frågor under eftermiddagens event. Vi har även bjudit in Arsaman Bahrami, Head of People & Culture på Precisely, som gästföreläsare. Han kommer att berätta mer om datadriven Talent Acquisition och hur man skapar förutsättningar för kandidater och rekryterande chefer att prestera genom rekryteringsprocessen.

Datum och tid: torsdag 16 maj 2024 kl. 16:30–18:30

Plats: Mindpark Järntorget, Göteborg (Masthamnsgatan 3)

Varmt välkommen - anmäl dig här!

Eventprogram:

 • 16:30 Dörrarna öppnas och vi bjuder in till mingel (snacks och dryck serveras)
 • 17:00 Föreläsningarna börjar

1. Att hantera hållbarhet är allas angelägenhet. Hur kan vi mäta vår utveckling och skapa konkurrenskraft? / Karin Holmquist, Senior Hållbarhetskonsult, Greenstep

 • Värdeskapande ESG (environmental, social, governance)
 • Mätning av hållbarhetsfaktorer och skapande av konkurrenskraft
 • Praktiska exempel

2. Vad innebär en datadriven kultur i praktiken? / Sofie af Ekenstam, Senior HR-konsult, Greenstep

 • För att lyckas i framtiden krävs förståelse och användning av data på alla nivåer i organisationen
 • Digitala strategier skapas i varje organisation, men hur syns det i praktiken?
 • Bästa praxis och hur man kommer igång

3. Datadriven Talent Acquisition / Arsaman Bahrami, Head of People & Culture, Precisely

 • Hur kan man bygga en "rekryteringsprodukt" som inte bara har en hög förmåga att prediktera framtida arbetsprestation, men som har ett mål i att skapa förutsättningar för kandidater och rekryterande chefer att prestera genom processen?


  Med på eventet:

  Karin Holmquist

  Senior Manager, Sustainability Services
  Greenstep

  Karin har en mångsidig bakgrund som spänner över olika hållbarhetstjänster, men också inom ekonomi och internrevision, kommunikation, affärsutveckling och sälj. Idag ansvarar Karin för att bygga upp och utveckla affärsområdet för Hållbarhetstjänster på Greenstep i Sverige.

  Sofie af Ekenstam

  Team Lead HR Services, Sverige
  Greenstep

  Sofie har en bred bakgrund som spänner över både olika HR-tjänster, men också inom kommunikation, affärsutveckling och sälj. Idag ansvarar Sofie för att bygga upp affärsområdet för HR-leveranser ut mot kund i Sverige.

  Arsaman Bahrami, speakerArsaman Bahrami

  Head of People & Culture
  Precisely

  Arsaman har jobbat med Talent Acquisition sedan 2017 och har spenderat den största delen av åren i agila tech startups där han varit med och skapat data-drivna, agila och skalbara processer för att stötta tillväxt. Han har en stor passion för att skapa rättvisa, träffsäkra och användarvänliga rekryteringsprocesser med fokus på människor.

  Anmäl dig här, senast 13 maj - eventet är helt kostnadsfritt!