Plantuis erfarenheter av Greensteps CFO-tjänster

Plantui Kasvi 1

För Timo Ketonen från Plantui har det viktigaste i samarbetet med Greenstep alltid varit tillit - tillit till människor, deras kunskap och deras specialkompetens inom skapandet av finansiella modeller.

Plantui är ett finskt design och food tech-företag som är specialiserade på smart inomhusodling. Det mångsidiga samarbetet mellan Plantui och Greenstep började för flera år sedan och år 2019 tog Plantui i bruk Greensteps CFO-tjänster. I videon nedan berättar Plantuis Chairman of the Board och ängelinvesteraren Timo Ketonen mer om samarbetet med Greenstep.

- Vi lanserade vår första produkt i Finland och Danmark sommaren 2014 och nu säljer vi våra produkter i hela Europa och har även ett samarbete med Bosch, berättar Timo Ketonen.

- Vi har samarbetat med Greenstep i flera år och bastjänsterna vi använt oss av från början är redovisning och lönehantering. Sedan har vi även tagit i bruk deras CFO-tjänster eftersom vi ville förbättra vår finansiella rapportering - både till vår ledning, styrelse och aktieägare.

- Det är ett väldigt mångsidigt samarbete som har utvecklats genom åren. Greenstep har till exempel varit med och utvecklat vår finansiella modell och även hjälpt oss med våra finansiella prognoser. Experterna på Greenstep är otroligt kompetenta och har kunnat utveckla system för att förbättra vår finansiella kontroll.