Pressmeddelande: Greenstep är ISO/IEC 27001:2022-certifierade

Anne Kulla iso27001 2
Katrin ohlander

Katrin Ohlander

Marketing Manager

Greenstep uppnår ISO/IEC 27001:2022-certifiering och vidtar tidiga åtgärder för datasäkerhet med en passion för ständiga förbättringar.

Greenstep, en ledande leverantör av finansiella tjänster, tillkännager stolt sin nyliga certifiering enligt ISO/IEC 27001:2022-standarden. Detta är en viktig milstolpe i bolagets engagemang för datasäkerhet. Certifieringen, som täcker hela ledningssystemet i en konsultverksamhet, placerar Greenstep i framkant inom datasäkerhet inom sin bransch.

Greenstep har ett ständigt engagemang för att skapa positiva resultat för våra kunder, intressenter och medarbetare. Därför har vi nyligen också genomfört den rigorösa certifieringen inom ISO/IEC 27001:2022. Arbetet har lett till ytterligare optimering av hanteringen av data på ett säkert och ansvarsfullt sätt, och det sträcker sig över hela ledningssystemet för alla Greenstep Groups företag och tjänster i alla länder där Greenstep är verksamt.

Anne Kulla, Compliance Officer på Greenstep, reflekterar över vilken betydelse certifieringen har för Greenstep-gemenskapen i vardagen. "Vi har bedömt säkerhetsrisker, identifierat kontroller och implementerat nya arbetsmetoder i tillägg till våra befintliga dagliga rutiner. Managementmodellen ISO/IEC 27001:2022 har gett värdefull säkerhet, vilket har lett till införandet av nya rutiner och tydligare förvaltningsmodeller."

Denna certifiering bekräftar inte bara vårt engagemang för datasäkerhet, den understryker också vår passion för att göra en positiv inverkan där vi opererar. Vi är dedikerade till att ge våra anställda, kunder och intressenter en försäkran om att deras information hanteras med största försiktighet och säkerhet. Att uppnå en certifiering av denna dignitet har varit en betydande utmaning som krävt tusentals timmars ansträngning från hundratals människor inom Greensteps organisation.

Greenstep förstår att arbetet med datasäkerhet på högsta nivå är en kontinuerlig resa som kräver ständiga förbättringar. Vårt engagemang innebär kontinuerlig uppföljning för att upprätthålla nuvarande nivåer av säkerhetshantering och ett löfte om att alltid vara ledande på området. Vår passion ligger inte bara i att möta industristandarder, utan också i att vara referenspunkten för datasäkerhet och sätta nya standarder till nytta för alla.