Greenstep har flyttat in i nya lokaler i Stockholm!

Greenstep Stockholm 2

Greenstep fortsätter sin tillväxtresa och sedan slutet av februari 2024 hittar ni oss på Holländargatan 17 i centrala Stockholm.

För Greenstep blev det aktuellt med en flytt i Stockholm eftersom man helt enkelt växte ur den tidigare lokalen. Vid letandet efter en ny lokal var det därför viktigt att hitta något som stödjer tillväxten och utvecklingen av affärsverksamheten även på lång sikt. Enligt Miska Suves, People & Expansion Lead på Greenstep Sverige är det en av orsakerna till att valet föll på just Holländargatan 17.

- Vi behövde större och mer ändåmålsenliga ytor för vår fortsatta tillväxtresa. Vi satt i en egen del på ett coworking ställe tidigare, men nu ville vi också ha helt egna lokaler så att vi lätt kan möblera, förändra och utveckla så att det speglar vår kultur och våra värderingar, säger Miska.

På Greenstep ser man medarbetarna som sin mest värdefulla resurs och därför är det en självklarhet att satsa på deras trivsel. Flexibilitet, mångsidighet och ett centralt läge var därmed också några av ledorden när man letade nya kontorslokaler. På Holländargatan 17 finns både puls, lugn, gemenskap och egna vrån. Kontoret har ett stort öppet utrymme där man får jobba nära sina kollegor, konferensrum i olika storlekar samt både mer formella och informella mötesplatser.

- Vi föll också för den charmiga byggnaden från 1800-talet som förutom funktionella och flexibla kontorsytor även har generös takhöjd, bra ljusinsläpp och två härliga innergårdar, berättar Miska.

Greenstep Stockholm mötesrumGreenstep Stockholm kök


Greensteps olika kunduppdrag styr hur vardagen ser ut och var personalen sitter. Men man tror starkt på det mänskliga mötet och sociala samverkan och därför vill man också skapa arbetsytor som stödjer och uppmuntrar detta. Det är viktigt att medarbetarna känner att det finns inspirerande lokaler att komma till och att kollegorna finns nära till hands.

- Det är i mötet och samspelet med kollegerna över teamgränserna som smarta idéer kläcks, där man lätt kan både få hjälp och hjälpa andra, där man kan få snabba svar, den där välbehövliga klappen på axeln eller draghjälpen om det skulle kännas tyngre. Den härliga känslan av gemenskapen och de smittande skratten, avslutar Miska.

    Vi letar ständigt efter nya stjärnor till våra kontor runtom i Sverige. Är du eller någon du känner vår nästa kollega? Spana in våra lediga jobb här!

    Greenstep Stockholm gruppbild
    En del av vårt glada gäng i Stockholm.