Möt Sanna Svensson - vår nya Lönekonsult!

Sanna Svensson

Vi hälsar Sanna Svensson varmt välkommen till Greenstep-familjen! Under förra året hade Sanna sin LIA-praktik hos oss och nu kan vi med glädje berätta hon har tagit sin examen som Lönekonsult, och så klart var vi snabba på att erbjuda henne en plats på vårt kontor i Norrköping.

Berätta lite om dig själv och din bakgrund!

Jag är en 27 årig tjej från Norrköping som älskar när det är full fart och när det händer mycket runt omkring mig. Sedan jag tog studenten har jag arbetat som kassaledare på ICA, ett jobb som jag tänkte att jag skulle ta tills jag visste vad jag ville studera till men jag trivdes så pass bra att jag blev kvar. Jag trivdes otroligt bra eftersom det var varierande och jag fick både arbeta administrativt, serviceinriktat mot kund och med personalansvar.

I september 2021 började jag utbilda mig till Lönespecialist vid sidan av arbetet på ICA då jag kände att jag var sugen på nya utmaningar och ville växa både som person och ta nästa steg i min karriär. December 2022 tog jag min examen och är nu supertaggad på att få lära mig så mycket jag bara kan i min nya yrkesroll här på Greenstep.

Vad kommer du att göra på Greenstep?

Jag kommer jobba i löneteamet på Norrköpingskontoret med allt som hör lönearbetet till. Jag kommer att ta med mig servicetänket jag lärde mig under min tid på ICA och framförallt vikten av att ge varje kund personlig service även i mitt arbete här på Greenstep.

Sanna Svensson Greenstep

Varför sökte du dig till Greenstep?

Greenstep har från första gången klickade mig in på hemsidan känts som ett väldigt nytänkande och intressant företag. Ett företag där man inte nöjer sig utan man vill hela tiden förbättra och utveckla sig vilket kändes väldigt attraktivt.

Att Greenstep är ett företag med extremt bred kompetens för att kunna hjälpa sina kunder var också något som gjorde att jag sökte mig hit. Som ny i en bransch kände jag att detta skulle ge mig möjlighet till maximalt lärande vilket jag redan fått kvitto på att det stämmer, jag lär mig otroligt mycket varje dag.

Vad gör du när du inte arbetar?

Jag värdesätter tid med min familj och mina vänner väldigt mycket vilket innebär att mycket av min fritid spenderas med dem. Ett av mina största intressen är att resa och se världen. Jag har mestadels rest i Europa och Asien men jag har även besökt delar av Karibien, vilket är ett av mina absoluta favoritresmål. Under ett halvår bodde jag och jobbade i Spanien.

Sanna Svensson Greenstep

Vad är din superpower/din främsta kompetens?

Min superpower skulle jag säga är att jag är väldigt positiv som person och lite av en problemlösare. Uppstår ett problem så spenderar jag ytterst lite tid i att grotta ner mig i hur jobbigt det är utan går direkt in i “problemlösningsfasen”.

Min främsta kompetens är kunskapen kring service och bemötande som arbetet på ICA gav mig. Vikten av att känna in varje kund, situation eller person är något jag tar med mig i både arbetet men också i livet överlag.

Vilken är den viktigaste egenskapen hos en kollega?

Att vara lyhörd och ha lätt för att samarbeta. Jag tror, precis som Greenstep, på en stark teamkänsla och att det är då man uppnår de bästa resultaten.

Vad ser du fram emot att bidra med på Greenstep?

Jag hoppas kunna bidra med positivitet och glädje. I framtiden hoppas jag även att jag ska kunna dela med mig av den kunskap som jag fått från min utbildning men också som jag får ta del av just nu från mina kollegor.