Bezala mobile hero Bezala desktop hero

Bezala - en lättanvänd app för kvitton och reseräkningar

Skicka kvitton och reseräkningar från mobilen till bokföringen snabbt och enkelt med Bezala.

Ta kontakt

Det enklaste sättet att hantera kvitton och reseräkningar

Bezala är en applikation utvecklad av Greenstep, som enkelt låter dig skicka kvitton och reseräkningar direkt till bokföringen. Applikationen automatiserar bland annat beräkning, utbetalning och rapportering av traktamenten och milersättningar.

Vi har också tagit bort alla manuella skeden i kvittohanteringsprocessen. Istället för att samla in och transportera kvitton från ett ställe till ett annat, tar du helt enkelt bara en bild av de kvitton du behöver. Med den lättanvända appen kan du sedan skicka bilderna med tillhörande beskrivningar direkt till bokföringen utan tidskrävande kopiering, skanning och rapportgenerering. På så sätt kan du minska stressen och istället njuta av din affärsresa.

Genom Bezala kan du även koppla ditt företagskort direkt till bokföringen. Genom att integrera de kreditkort som används av ditt företag med Bezala, kan kortinnehavaren se kreditkortstransaktionerna direkt i appen och enkelt lägga till kvitton. Bezala påminner också automatiskt om kvitton som saknas.

Du kan också använda appen för att hantera arvoden. När du betalar dina provisioner via Bezala beräknar appen automatiskt den förskottsskatt som ska dras av, och anmälan till inkomstregistret sköts i stort sett automatiskt.

Läs mer om Bezala!

Varför välja Bezala som din app för kvitton och resefakturering?

Tre gånger snabbare än traditionella metoder

Ta en bild, lägg till en bildtext och skicka! Det gör också godkännandena smidigare, så att ersättningarna betalas ut snabbare och medarbetarna blir nöjdare.

83% automatiserad

Om du vill kan du helt enkelt ge en förklaring till din utgift. Bezala kommer automatiskt att lägga till kostnadsställe, pris och redovisa kvittot.

Du betalar endast för användning

Bezalas prissättning är 95 SEK / månad per aktiv användare + kreditkortsfunktioner 30 SEK / månad. Du kan också prenumerera på årslicenser, i vilket fall månadspriset blir billigare.

Kontakta oss gärna, så funderar vi tillsammans hur ni kan ha nytta av Bezala i er verksamhet!