Möt Fredrik Svensson – Redovisningskonsult!

IMG 8785 Edited

Vi hälsar Fredrik varmt välkommen till Greenstep-familjen som Redovisningskonsult. Här får du chans att lära känna honom lite bättre. Häng med i vår intervju med Fredrik!

Berätta lite om dig själv och din bakgrund!

Jag är uppvuxen och formad på landsbygden och har nyligen rotat mig på en familjegård några mil utanför Stockholm. I mitt yrkesbagage har jag både erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen.

Vad kommer du att göra på Greenstep?

Här på Greenstep kommer jag arbeta för redovisningsteamet i Stockholm.

Varför sökte du dig till Greenstep?

Helt klart för egen del var det fokuset på företagskulturen och den inbjudande vägen för att känna möjlighet till att utvecklas i mina styrkor och driv men även öppenheten för att lära och fråga.

Fredrik Svensson

Vad ser du fram emot att bidra med på Greenstep?

En stor nyfikenhet och förmåga att växla mellan mikro och makro för att effektivisera det kvalitativa arbetet som utförs.

Vad gör du när du inte arbetar?

Som jag nämnt tidigare är jag numera en stolt månskensbonde med målet att bli självförsörjande på något nytt varje år. Det kan kanske visa sig redan nu bli en utmaning då det tagit mer än två veckor att byta en hängränna men det är resan som är det riktiga målet.

Fredrik Svensson Greenstep

Vad är din superpower/din främsta kompetens?

Jag skulle säga att när min självkänsla är bra kommer en stor nyfikenhet fram. “Varför då” blir då ett av mina mest använda uttryck med en stark känsla av att vilja förstå.

Berätta något om dig själv som skulle förvåna de flesta?

För att personifiera min hund brukar jag på hemmaplan göra till min röst och kommunicera genom honom.

Vilken är den viktigaste egenskapen hos en kollega?

Samtidigt som jag söker ett professionellt förhållningssätt uppskattar jag en humoristisk jargong som bygger på en ömsesidig glädje.