Accounting V2 mobile hero Accounting V2 desktop hero

Skalbara och högkvalitativa redovisningstjänster

Kärnan i god redovisning är att hålla tidtabeller och att arbetet håller hög kvalitet. Detta är vad din egen utsedda redovisningskonsult kommer att säkerställa när du outsourcar din redovisning till Greenstep.

Ta kontakt

Toppklass redovisningstjänster för att stödja ditt företag

Antalet experter på Greenstep ökar ständigt och vi är numera en omfattande tjänsteleverantör snarare än en traditionell redovisnings- och lönehanteringsbyrå. När man kan kombinera till exempel redovisningsexpertis med tjänster som gynnar företagets tillväxt och/eller globalisering kompletteras fördelarna med att oursourca ekonomiavdelningen.

Greensteps ekonomitjänster kännetecknas av kvalitet, proaktivitet och kundvänlighet. Det är våra anställdas enorma expertis och deras förmåga att lösa problem som ligger bakom våra återkommande lyckade kundprojekt. Alla våra konsulter stöds också av Greensteps stora nätverk av experter inom olika områden, vilket innebär att inget redovisningsrelaterat problem är för svårt för oss. Flera av våra redovisningskonsulter är också auktoriserade enligt SRF, vilket visar att de ekonomitjänster vi erbjuder håller hög kvalitet.

Läs mer om våra redovisningstjänster nedan och tveka inte på att ta kontakt med någon av våra experter för mer information!

Kirjanpito text media block

Vad får du när du väljer Greenstep som partner inom redovisning?

  • En pålitlig partner som stödjer ditt företag
  • Expertis och rådgivning inom ekonomistyrning
  • Transparent kommunikation och rapportering
  • Proaktiv rådgivning
  • Fler bekymmersfria arbetsdagar
  • Mer tid att fokusera på din kärnverksamhet

Vi använder till exempel följande moderna system

Automatiserade redovisningstjänster med personlig kundservice. Vi tar hand om våra kunder!

Företag outsourcar allt oftare sina redovisningstjänster för att kunna fokusera sina tillgångar på andra, värdeskapande funktioner inom företaget. När det kommer till ekonomitjänster är det viktigaste enligt oss att tidtabellerna hålls och att det utförda arbetet håller hög kvalitet. På Greenstep sätter vi speciellt stor vikt vid just dessa faktorer, för att kunna erbjuda bästa möjliga service till vårt växande antal kunder.

Så här får du en bra outsourcad bokföring:

  • Välj rätt partner
  • Välj rätt system
  • Automatisera
  • Gör kvalitetskontroll en del av rutinen
Greenstep 2021 05 web

Guide - outsourcad redovisning

Att outsourca ekonomisk förvaltning för ditt företag ska vara enkelt. Med rätt partner och implementering kan du både spara tid, pengar och undvika frustration. Ladda ner vår guide här!