Greenstep i Mariehamn hjälper dig!

Sommar Aland 1
Ida koneella small

En kunnig partner inom ekonomiadministration

Greenstep är en pålitlig aktör inom ekonomiadministration i Mariehamn. Läs mer om vår verksamhet och våra tjänster och tveka inte att ta kontakt!

Via oss får du tillgång till hela Greensteps tjänsteutbud Läs mer

Väx tillsammans med en kunnig partner!

Greenstep är en av marknadens mest mångsidiga aktörer när det kommer till att stöda företag i deras affärsverksamhet. Bolaget grundades år 2010 och har idag över 600 anställda, som tillsammans hjälper över 2000 kunder i Finland, Sverige, Norge och Estland. Greenstep erbjuder sina kunder tjänster inom bland annat bokföring, lönehantering, skatterådgivning, HR, ekonomiledning, affärsutveckling, analys och utbildning.

Greenstep är en auktoriserad bokföringsbyrå och även medlem i Taloushallintoliitto, vilket visar att de ekonomitjänster vi erbjuder håller hög kvalitet.

Greenstep Åland

Vår enhet på Åland grundades år 2021 och idag är vi 7 personer med olika expertis som arbetar här. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att växa genom att erbjuda omfattande ekonomitjänster. Vi jobbar utgående från en gemensam värdegrund, vars kärna är en vilja hjälpa kunderna med hög kvalitet och anpassat enligt behov. Vi arbetar även starkt med teknologiutvecklingen och i vårt arbete utnyttjar vi de fördelar digitalisering/analys ger oss och våra kunder.

Greensteps kontor i Mariehamn erbjuder högkvalitativa redovisnings- och lönehanteringstjänster, skatterådgivning, utveckling av rapportering och analytik, stöd i process- och systemutveckling samt skalbara CFO- och HR-tjänster. Vårt team leds av Sara Winberg. Det är med stolthet vi erbjuder våra kunder ett skräddarsytt, heltäckande stöd. Vi vill lyckas tillsammans med er!

Se alla våra experter nedan.13.5.2022 hade vi en gemensam hållbarhetsfrukost tillsammans med Ålandsbanken Abp i Mariehamn. Titta på videon från evenemanget här (nedan ser du exakta tiderna när varje presentation börjar):


Hur är det att jobba hos oss?

Som företag växer Greenstep kraftigt, vilket betyder att vi även på Åland kontinuerligt söker förstärkning. Vårt kontor finns i centrala Mariehamn.

Tillväxten medför många möjligheter: vi kan tillsammans utveckla verksamheten, investera i oss själva samt erbjuda bra och trygga arbetsförhållanden till alla våra medarbetare. Vi arbetar tillsammans och har en öppen arbetsgemenskap. Vi erbjuder våra anställda effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete, bra förmåner samt förstås en unik chans att lära sig nytt, dela med sig av sin kunskap och utvecklas genom intressanta arbetsuppgifter.

Bekanta dig med våra lediga jobb här!