Greenstep 2021 07 web
GRUPP BILD horisontti suorassa
Brand GS 3
Greenstep 2021 07 web

Greenstep är en pionjär inom finansbranschen

Greenstep är ett familjeägt företag med människor i centrum. Alla Grenstepers delar liknande värderingar, strävar mot samma mål och har en entusiastisk inställning till att göra, uppnå och att glädja våra kunder.

Företaget grundades 2010 i Esbo, Finland, och grundaren Tore Teir arbetar för närvarande som styrelseordförande. Kärnan i allt hos Greenstep är personalens och kundernas välbefinnande, ett vägmärke som har lett oss i rätt riktning ända sedan starten. Resultatet talar för sig självt, och idag är Greenstep ett internationellt företag med över 700 anställda.

För närvarande verkar Greenstep i Sverige, Finland, Norge och Estland och ytterligare 200 länder genom det internationella MSI-nätverket. Vi öppnar ständigt nya kontor i respektive länder, vilket ger oss det stora nöjet att välkomna nya Greenstepers till familjen varje månad.

Vill du veta mer om våra tjänster? Läs mer!

Våra värderingar

Önskan att glädja våra kunder

Viljan att ständigt förnya och utveckla vår kompetens

Passion att uppnå resultat och lyckas tillsammans

Ärlighet mot och uppskattning av varandra

Greenstep 2021 05 web

Greenstep i korthet

Greenstep är ett familjeföretag som hjälper tusentals företag i Europa att växa genom klarhet. Grönt (green) står för för tillväxt som vi uppnår genom att ta de nödvändiga stegen (step) tillsammans.

Vi på Greenstep:

  • Tar hand om och automatiserar din redovisning och lönehantering
  • Hoppar in i din dagliga verksamhet som interims- eller deltids-ekonomi- och HR-chefer
  • Hittar ny finansiering eller ägare vid behov
  • Implementerar business analytics och ERP-system för att stödja dina globala ambitioner
  • Hjälper dig att bygga en mer hållbar framtid

Våra kunder sträcker sig från startups till börsnoterade företag, från ideella till vinstdrivande, lokala fonder och internationella tillväxtföretag. Vi kan relatera till dem alla: vi har varit där själva och vet vilka problem de står inför. Tillsammans kan vi identifiera och ta nästa gröna steg. Greenstep finns i Sverige, Finland, Norge och Estland och har stöd från våra 100+ partners över hela världen genom MSI Global Alliance Network.

Greenstep 2021 25 web

Greensteppers är extremt professionella i det dom gör

Vi trivs med att arbeta i en flexibel miljö; oavsett om det är hemifrån, på kontoret eller hos kunden, så levererar Greenstepers alltid hög kvalitét. Greenstep har det största CFO-teamet i Norden. Våra erfarna konsulter med olika bakgrunder är redo att hjälpa dig med att leda, utveckla och skapa tillväxt.

Greenstep 2021 10 web

Våra experter arbetar med olika uppgifter inom ekonomistyrning

Ekonomi- och lönekonsulterna på Greenstep erbjuder våra kunder allt från grundläggande redovisningstjänster som bokföring och lönehantering samt sammanställning av all relevant finansiell information vid årsredovisningen och andra officiella handlingar.

Vårt CFO-team erbjuder våra kunder mångsidiga tjänster helt skräddarsydda utifrån deras behov. Allt ifrån interimslösningar till kassaflödeshantering och hantering av rörelse kapital.