Greenstep hjälper dig!

Liitoille ja yhdistyksille icon new crop
Ida ja Tuomo

En starkt växande utmanare inom redovisning och ekonomi i Stockholm!

Vi är din personliga partner inom redovisning och ekonomi i Stockholm med omnejd. Ni hittar oss på Vasagatan, bara ett stenkast från Stockholm centralstation. Våra engagerade medarbetare är proaktiva, lyhörda och ger support och vägledning enligt våra kunders behov. Vår ledstjärna är att varje dag sträva efter att ge bra kundservice och hög kvalitet som bidrar till kundens tillväxt och utveckling.

Redovisningsbranschen bygger på förtroende

Kunden överlåter sin ekonomi till en pålitlig partner, som gör rapporter i tid och som hjälper till med svåra frågor angående allt från redovisning till beskattning. Om det i denna relation sker en kollision, kan det ta länge att bygga upp ett förtroende och kunden kanske hinner byta partner. På grund av detta tror vi starkt på kvalitetskontroll och de fördelar som det medför. Många kunder har varit imponerade av vår kvalitetskontroll och anser att det är en stor fördel inom redovisningsbranschen.

Hur är det att jobba hos oss?

Som företag växer Greenstep kraftigt, vilket betyder att vi även söker förstärkning till våra team i både Stockholm och Norrköping. Tillväxten medför många möjligheter: vi kan utveckla verksamheten, investera i oss själva samt erbjuda bra och trygga arbetsförhållanden till alla våra medarbetare. Vi vill genuint hitta och utveckla de bästa lösningarna åt våra kunder och därför uppskattar vi lagarbete och en öppen arbetsgemenskap.

Vi erbjuder även våra nya konsulter effektiva arbetsredskap, en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete, bra förmåner samt förstås en unik chans att lära sig nytt, dela med sig av sin kunskap och utvecklas genom intressanta arbetsuppgifter.

Här hittar du alla våra lediga jobb!