Weaver Technologies fick full insikt i sin data genom BI Book

BI Book reference

Weaver Technologies är ett Texas-baserat IT-tjänsteföretag som stödjer skoldistrikt, universitet och kommersiella enheter i hela regionen. Med BI Book har företaget fått full insikt i sin data och fått mångsidig och uppdaterad rapportering som stöd för verksamheten.

Weaver Technologies har en 16-årig historia av att tillhandahålla förstklassiga datacenterimplementeringar och tekniska lösningar och är kända för ett högkvalitativt arbete. För närvarande använder Weaver Technologies BI Book för att få mer exakt och mångsidig rapportering från Business Central, Dynamics CRM och Dynamics 365 fälttjänster.

"Trots att vi arbetade med två professionella Dynamics-utvecklare kunde vi inte få ut de nödvändiga rapporterna ur systemen inom den tid som krävdes. Så jag började googla på olika alternativ och hittade BI Book. Jag kontaktade dem, trots att det är en enorm tidsskillnad mellan oss. Vi började samarbeta och inom två veckor hade jag förmodligen 15 finansiella rapporter som gav mig mer information än jag någonsin hade haft tidigare", säger Weaver Technologies VD, Donald Weaver.

Individuell rapportering och full insyn i data

Donald säger att han efter implementeringen av BI Book har fått enkel tillgång till all viktiga data och full insikt i hela verksamheten. Dessutom säger han att BI Book har minskat både hans egen och hans teams arbetsbörda avsevärt när det gäller rapportering.

"Ur ett finansiellt perspektiv hade jag verkligen ingen insyn utöver grunderna innan BI Book. Den grundläggande resultaträkningen och balansräkningen var allt vi hade. Vi behövde se mer specifika mätvärden, till exempel utgifter per kund och utgifter per leverantör. Det var mycket svårt att få ut den här informationen från Business Central. Efter implementeringen av BI Book hade jag plötsligt all denna rapportering, information och synlighet som var avgörande för mig som företagsledare", säger Donald.

Utmärkt service från andra sidan världen

Donald har varit mycket nöjd med Greensteps service redan från början av samarbetet. Trots att tidsskillnaden mellan Texas och Finland är åtta timmar tycker han att samarbetet har varit smidigt och definitivt värt det.

"Jag tycker att Greensteps team är som en förlängning av vårt team, särskilt Joni, som har arbetat med oss. Han har varit otrolig i varje del av projektet. Han är mycket hjälpsam och det märks att han vill göra ett bra jobb", säger Donald.

Donald säger att han rekommenderar BI Book och Greensteps tjänster till alla som behöver Power BI-rapportering oavsett geografisk plats.

"Jag känner ingen som behärskar Power BI som Greensteps team, så jag rekommenderar dem när jag stöter på någon som behöver Power BI-rapportering. Faktum är att jag redan har rekommenderat BI Book till den som ansvarar för vår utveckling av Business Central", sammanfattar Donald.

Vill du veta mer om BI Book eller våra andra analystjänster?

Fyll i formuläret nedan så diskuterar vi mer om dina individuella rapporteringsbehov.