Go Global - NetSuite globalt

Driver ert företag internationell verksamhet? Eller har ni planer på att expandera utomlands och skulle behöva stöd i den processen? Genom oss får ni både det skalbara NetSuite-systemet och erfarna experter till ert förfogande - som stöd för uppbyggandet av framgångsrik, global verksamhet!

NetSuite är en internationell, dynamisk affärssystemplattform, som stöder företagets verksamhet speciellt vid tillväxt och globalisering. NetSuite är ett helt molnbaserat system, vilket gör det möjligt att se alla företagets huvudprocesser tydligt i realtid, var i världen ni än befinner er. Lättillgänglig information gör styrningen av den globala verksamheten enklare och effektivare för hela organisationen.

Med stöd av Greenstep och den globala ekonomin kan ni expandera vart som helst

Med rätt inställning och en vilja att växa och utveckla verksamheten kommer du långt - men med hjälp av Greenstep och NetSuite kan du expandera vart som helst i världen. Greensteps experter har ett starkt kunnande när det kommer till att bygga upp global verksamet och vi stödjer våra kunder i globaliseringens olika faser. NetSuite erbjuder de verktyg som behövs för förändring och tillväxt, och dess skalbarhet gör det möjligt att bygga plattformen just enligt ert företags specialbehov. Plattformen har ett stort utbud av olika egenskaper som också är lätta att i bruk efter hand, då verksamheten expanderar och utvecklas.

Över 40 000 organisationer i över 160 länder världen över litar på NetSuite. Detta betyder att NetSuite har enorma resurser att svara på företagets behov, oberoende av verksamhetsplats. När du har tagit i bruk NetSuite, får du samtidigt tillgång till bland annat:

  • 190+ valutor med automatisk växelkurs
  • 90+ bankbetalningsformat
  • 20+ UI-språk
  • 160+ länders stöd
  • 200+ länders översättningar
  • 100+ olika länders beskattnings- och rapporteringsprinciper

Hanteringen och implementeringen av NetSuite för internationella dotterbolag lyckas bäst med hjälp av lokala partners. Genom Greenstep får du tillgång till ett brett nätverk, där det finns bland annat implementeringskonsulter samt lokala stöd- och ekonomitjänster. Här kan du läsa mer om MSI Global-nätverket, som Greenstep är en del av.

Kontakta oss gärna, så diskuterar vi mer!