Net Suite mobile hero Net Suite desktop hero

NetSuite stödjer dig i din tillväxt och skapar klarhet

NetSuite samlar hela affärsverksamheten i ett system och stödjer er på den globala marknaden. På Greenstep hjälper vi er att växa genom klarhet samt frigöra NetSuites fulla potential.

Ta kontakt

NetSuite kombinerar hela din verksamhet i en enda plattform

Med molnbaserade NetSuite kan du skala upp i över 160 länder

NetSuite är en globalt ledande molnbaserad ERP-lösning som särskilt passar växande företag och företag med internationell verksamhet. Med NetSuite kan du enkelt skala upp din verksamhet och nå ut till över 160 olika länder. En av de mest framstående fördelarna med NetSuite jämfört med andra affärssystem är att det erbjuder inbyggda moduler för olika funktioner, såsom produktionsstyrning, fakturering, lagerhantering, tidredovisning och kundrelationshantering.

NetSuite erbjuder en centraliserad plattform som integrerar hela företagets verksamhet och förbättrar processerna på ett effektivt sätt. Detta underlättar hanteringen av de utmaningar som ett växande och internationaliserat företag står inför. Med NetSuite kan du automatisera många av dina affärsprocesser, minska antalet system du behöver hantera, förbättra hanteringen av kundrelationer och göra datadrivna försäljningsprognoser.

NetSuite Greenstep - ett brett utbud av expertis för att stödja din verksamhet

På Greenstep består våra NetSuite-team av erfarna konsulter inom NetSuite, specialister inom ekonomi, HR, analys och integration. På så sätt kan vi skapa skräddarsydda NetSuite-lösningar som stödjer din verksamhet både nu och i framtiden. Vi erbjuder våra kunder heltäckande end-to-end-lösningar, från implementering av NetSuite till iterativa förbättringar och supporttjänster.

Greenstep är en långvarig partner till NetSuite

Vi har framgångsrikt genomfört hundratals NetSuite-implementeringar inom olika branscher och länder. Vårt erfarna team hjälper dig med affärsplanering och ekonomisk förvaltning genom NetSuite. Vi stödjer dig inte bara med användningen och implementeringen av programvaran, utan också med att utveckla din verksamhet. Vi fungerar som en strategisk partner för ditt företag och bygger upp ditt ERP-system till en effektiv och användarvänlig enhet.

Tillväxt med hjälp av NetSuite och heltäckande service

 • Expandera var som helst med hjälp av ett globalt ERP-system

NetSuite är en helt integrerad lösning som omfattar CRM, ERP, redovisning, e-handel och mycket mer. NetSuite är alltid byggt för att passa kunden, och Greenstep erbjuder erfarna experter för att bygga upp och stödja den globala verksamheten. Vi erbjuder dig också ett flexibelt team som kan hjälpa dig med de finansiella uppgifter som du vill outsourca. Läs mer om hur NetSuite stödjer internationella företag.

 • NetSuite ger dig en otrolig synlighet

Du kan skapa robusta instrumentpaneler och generera realtidsrapporter från vilken plats som helst och när som helst. Du kan enkelt få åtkomst till dessa på dina mobila enheter, och dessutom är de helt anpassningsbara efter dina behov. En av de stora fördelarna med NetSuite är att det är en 100% molnbaserad lösning, vilket innebär att det inte krävs någon installation av programvara eller hårdvara.

Det finns inget behov av att byta ut eller underhålla några fysiska komponenter. Allt du behöver är en internetanslutning för att komma åt NetSuite och dra nytta av dess funktionalitet.

 • Vi bygger NetSuite för att stödja din verksamhet

Varje företag har sina egna unika egenskaper och behov. Oavsett om det handlar om lagerhantering, försäljning, inköp eller något annat, tar vi hänsyn till verksamhetens styrkor och använder dem vid utformningen av NetSuite. Genom att använda en flexibel affärsplattform kan vyer enkelt anpassas efter era specifika behov.

Ni kan också integrera data från olika externa källor och hantera dem i skräddarsydda vyer inom NetSuite. Läs mer om införandet och implementeringen av NetSuite med hjälp av Greenstep.

Greensteps NetSuite-tjänst hjälper dig att automatisera processer

För att du ska kunna använda NetSuite så effektivt som möjligt och kunna ta del av alla fördelar, har vi skapat skalbara tilläggstjänster till Greensteps NetSuite-kunder. Med hjälp av Greensteps lösningar kan man automatisera funktioner och underlätta användningen. Vi har gjort lösningar åt våra kunder bland annat för följande:

  • Elektronisk fakturering
  • Hantering och inriktning av inköpsfakturor
  • Effektivisering av betalningstrafik
  • FAS- och huvudboksrapportering