Netsuite mobile hero 2024 Netsuite desk hero 2024

NetSuite stödjer er i tillväxt och skapar klarhet

NetSuite samlar hela affärsverksamheten i ett system och stödjer er på den globala marknaden. På Greenstep hjälper vi er att växa genom klarhet samt frigöra NetSuites fulla potential.

Ta kontakt

NetSuite samlar hela er affärsverksamhet i ett system

NetSuite är ett globalt, molnbaserat ERP-system som enkelt kan anpassas enligt olika behov hos tillväxtföretag och företag med internationell verksamhet. Systemet är skalbart i upp till 160 olika länder. En av NetSuites betydande fördelar i jämförelse med andra ERP-system är att det har färdigt inbyggda moduler för t.ex. produktionsstyrning, fakturering, lagerhantering, arbetstidsuppföljning samt kundhantering.

Oracle NetSuite logo Greenstep
Greenstep är en långvarig partner till NetSuite

NetSuite gör det möjligt att samla hela affärsverksamheten i ett enda system, vilket i sin tur bringar klarhet i processerna. NetSuite erbjuder hjälp i många av de utmaningar som är typiska för tillväxtföretag och företag med global verksamhet. Med hjälp av systemet kan man bland annat automatisera ett flertal processer, minska antalet befintliga system samt förbättra kundhanteringen och försäljningsprognostiseringen. NetSuite är ett flexibelt system och dess införande kräver omfattande expertis inom verksamhetens olika områden.


NetSuite i ett nötskal

Ett molnbaserat ERP

Skapar klarhet i era processer

Samlar hela verksamheten i en plattform

Automatiserar manuella processer

NetSuite hjälper er att växa

Särskilt i samband med internationalisering hamnar många organisationer i en situation där antalet system blir betydligt fler och processerna mer komplexa. Det är här NetSuite kan hjälpa.

NetSuite Greenstep - ett brett utbud av expertis för att stödja din verksamhet

På Greenstep består våra NetSuite-team av erfarna konsulter inom NetSuite, specialister inom ekonomi, HR, analys och integration. På så sätt kan vi skapa skräddarsydda NetSuite-lösningar som stödjer din verksamhet både nu och i framtiden. Vi erbjuder våra kunder heltäckande end-to-end-lösningar, från implementering av NetSuite till iterativa förbättringar och supporttjänster.

Vi har framgångsrikt genomfört hundratals NetSuite-implementeringar inom olika branscher och länder. Vårt erfarna team hjälper dig med affärsplanering och ekonomisk förvaltning genom NetSuite. Vi stödjer dig inte bara med användningen och implementeringen av programvaran, utan också med att utveckla din verksamhet. Vi fungerar som en strategisk partner för ditt företag och bygger upp ditt ERP-system till en effektiv och användarvänlig enhet.

Tillväxt med hjälp av NetSuite och heltäckande service

 • Expandera var som helst med hjälp av ett globalt ERP-system

NetSuite är en helt integrerad lösning som omfattar CRM, ERP, redovisning, e-handel och mycket mer. NetSuite är alltid byggt för att passa kunden, och Greenstep erbjuder erfarna experter för att bygga upp och stödja den globala verksamheten. Vi erbjuder dig också ett flexibelt team som kan hjälpa dig med de finansiella uppgifter som du vill outsourca. Läs mer om hur NetSuite stödjer internationella företag.

 • NetSuite ger dig en otrolig synlighet

Du kan skapa robusta instrumentpaneler och generera realtidsrapporter från vilken plats som helst och när som helst. Du kan enkelt få åtkomst till dessa på dina mobila enheter, och dessutom är de helt anpassningsbara efter dina behov. En av de stora fördelarna med NetSuite är att det är en 100% molnbaserad lösning, vilket innebär att det inte krävs någon installation av programvara eller hårdvara.

Det finns inget behov av att byta ut eller underhålla några fysiska komponenter. Allt du behöver är en internetanslutning för att komma åt NetSuite och dra nytta av dess funktionalitet.

 • Vi bygger NetSuite för att stödja din verksamhet

Varje företag har sina egna unika egenskaper och behov. Oavsett om det handlar om lagerhantering, försäljning, inköp eller något annat, tar vi hänsyn till verksamhetens styrkor och använder dem vid utformningen av NetSuite. Genom att använda en flexibel affärsplattform kan vyer enkelt anpassas efter era specifika behov.

Ni kan också integrera data från olika externa källor och hantera dem i skräddarsydda vyer inom NetSuite. Läs mer om införandet och implementeringen av NetSuite med hjälp av Greenstep.

Greensteps NetSuite-tjänst hjälper dig att automatisera processer

För att du ska kunna använda NetSuite så effektivt som möjligt och kunna ta del av alla fördelar, har vi skapat skalbara tilläggstjänster till Greensteps NetSuite-kunder. Med hjälp av Greensteps lösningar kan man automatisera funktioner och underlätta användningen. Vi har gjort lösningar åt våra kunder bland annat för följande:

  • Elektronisk fakturering
  • Hantering och inriktning av inköpsfakturor
  • Effektivisering av betalningstrafik
  • FAS- och huvudboksrapportering