Så hjälpte Greensstep Cramo med deras årsbokslut

Cramo Aula

Cramo Group är ett av Europas ledande företag inom maskin- och utrustningsuthyrning. Cramo har samarbetat med Greenstep sedan 2017.

Vår strategi är “shape and share”, vilket betyder att vi vill vara föregångare och forma branschen, men samtidigt också leda utvecklingen av delningsekonomin, säger Sanna Siven, Head of Financial Reporting & Administration på Cramo Group.

- När vi började vårt samarbet med Greenstep år 2017 hade vi behov av en financial controller som kunde hjälpa oss med årsbokslutet och våra finansiella rapporter. Greenstep har även hjälpt oss med förberedelserna inför börsnoteringen av vår division för modulära utrymmen och byggnader, berättar Sanna Siven.

Hon är också väldigt nöjd med kvaliteten på Greensteps tjänster:

- Jag tycker Greensteps tjänster håller väldigt hög kvalitet. De har väldigt kompetenta experter, flexibla tjänstevillkor och god kännedom om kundens behov. Det är väldigt bra kundservice om man faktiskt vet vad kunden är ute efter innan kunden själv säger det.

    Hon tillägger även: “När vi jobbar med årsbokslut och andra projekt som har väldigt strikta deadlines syns verkligen värdet av samarbetet med Greenstep – vi skulle inte klara dessa deadlines utan deras hjälp. Den viktigaste aspekten i ett samarbete är förstås att Greenstep lyckas hitta lämpliga personer; att de är väldigt professionella, men också att de verkligen anpassar sig efter kundens behov och team. Och vi kan lita på att saker och ting sköts enligt överenskommelse - så allt fungerar väldigt bra.”

    Greenstep samarbetar med Cramo