Analytics Services Greenstep mobile hero v2 Analytics Services Greenstep desktop hero

BI och Analystjänster

Vi hjälper er att få tillgång till de mest högkvalitativa analytik på marknaden på några dagar, inte månader, och berikar dem med expertis inom finansiell styrning, HR och hållbarhet från hundratals experter.

Kontakta oss

Innovativa analytiklösningar som driver dataledarskap

Greensteps analystjänster stödjer företagets resa mot en klarare framtid. Vårt BI-team är unikt, eftersom det består av fler än 30 BI och ekonomiexperter med starka färdigheter inom kodning, datamodellering och data-analys. Olika ekonomiska rapporteringsproblem löses alltså av personer som förstår användningssyftet bakom data som skall fram. När denna kunskap kombineras med moderna arbetsverktyg och -metoder, kan vi enkelt sköta alla företagets behov när det kommer till rapportering och analys.

Kärnan i analystjänsterna är att producera, organisera och presentera för verksamheten viktig information på ett sätt som gör det så enkelt som möjligt att både förstå och dela informationen. Vi är medvetna om att pålitligt beslutsfattande inte kan göras utan aktuell och tydlig information. Allt vi gör när det kommer till analystjänster baseras på klarhet, skalbarhet och användarvänlighet. Vi litar på Microsofts Power BI-produkt, som är ledande inom sin bransch. När vårt team tar på sig att sköta er BI och analys, finns alltid aktuell och hållbar information till hands.

Våra tjänster består av tre delområden: datalagringstjänster, integrationsutveckling samt BI-rapportering. Ofta består rapporterings- och analysprojekt av alla delområden för att försäkra hållbara, skalbara och felfria lösningar. Vi kan även sköta mindre delområden, såsom att endast bygga datalager eller skapa rapporteringsvyer.

Vi ansvarar redan för över hundra nöjda kundföretags analystjänster och växer kraftigt inom flertalet segment.