Internationell löneadministration

Ger löneadministrationen för era utländska dotterbolag dig gråa hår? Med hjälp av Greensteps lönetjänster sköts koncernens löneadministration smidigt världen över.

Våra kontor i Sverige, Finland, Norge, Åland och Estland hjälper våra löneräkningskunder lokalt och idag litar över 800 kunder på oss som sin partner inom löneadministration.

Greenstep är också en del av MSI Global-nätverket och genom det sköter vi löneärenden tillsammans med våra pålitliga partners runtom i hela världen. Våra partners känner till de lokala lagstiftningarna och principerna, vilket gör att vi fyller de lagstadgade kraven lokalt och kan därmed effektivisera hela koncernens verksamhet.

Som Greensteps lönekund sparar ni tid samtidigt som ni effektiviserar era lönehanteringsprocesser. Vi sköter om kontakten med våra partners åt er och vi rapporterar om hela kedjans framgång på en gång. På detta sätt behöver ni inte leta efter lokala partners. Vid möjliga problemsituationer är du i kontakt med ett bekant team på Greenstep, som ser till att du får en problemfri vardag.

Fördelar med Greensteps internationella löneadministration:

  • Hela koncernens löneadministration via en och samma partner
  • Pålitliga, lokala partners genom MSI Global-nätverket
  • Effektivisera verksamheten och rapporteringen genom att fokusera på en enda aktör
  • Vid möjliga problemsituationer finns hjälp nära till hands