Våra kontor i Sverige

Våra kontor är moderna och trivsamma och erbjuder våra medarbetare möjlighet att jobba ostört i privata arbetsrum eller nära kollegorna i de öppna kontorslokalerna. Båda våra kontor är centralt belägna med goda trafikförbindelser. Nedan kan du se bilder från våra kontor i både Norrköping och Stockholm!

Norrköping

Vårt kontor i Norrköping är beläget i centrum av stan, mitt på Drottninggatan och bara ett stenkast från resecentrum. Det moderna och unika kontoret renoverades sommaren 2020 och är planerat för att passa just våra behov samt försäkra våra medarbetares hälsa och trivsel.

I kontoret finns ett större öppet kontorslandskap, konferensrum samt flera enskilda arbetsrum, där man vid behov kan jobba helt ostört. Förutom ergonomiska och mångsidiga arbetsstationer och -utrymmen, finns det i kontoret också flera sociala utrymmen med både soffgrupper och bord. Vi har även ett gemensamt kök och matsal, vilket har blivit en naturlig mötesplats under lunchrasterna.

Ta en titt på hur våra utrymmen ser ut:

Stockholm

Sedan vintern 2022 finns Greenstep på 7A PosthusetVasagatan i centrala Stockholm, strax intill centralstationen. Kontoret är modernt och flexibelt och tillgodoser de tillväxtbehov som Greenstep har. Ta en titt på bilder från kontoret!

Greenstep Stockholm
Greensteps kontor i Stockholm
Greenstep kontor Stockholm