Våra kontor i Sverige

Våra kontor är moderna och trivsamma och erbjuder våra medarbetare möjlighet att jobba ostört i privata arbetsrum eller nära kollegorna i de öppna kontorslokalerna. Båda våra kontor är centralt belägna med goda trafikförbindelser. Nedan kan du se bilder från våra kontor i både Norrköping och Stockholm!

Norrköping

Vårt kontor i Norrköping är beläget i centrum av stan, bara ett stenkast från ån. Det moderna och unika kontoret renoverades sommaren 2020 och är planerat för att passa just våra behov samt försäkra våra medarbetares hälsa och trivsel.

I kontoret finns ett större öppet kontorlandskap, konferensrum samt flera enskilda arbetsrum, där man vid behov kan jobba helt ostört. Förutom ergonomiska och månsidiga arbetsstationer och -utrymmen, finns det i kontoret också flera sociala utrymmen med både soffgrupper och bord. Vi har även ett gemensamt kök och matsal, vilket har blivit en naturlig mötesplats under lunchrasterna.

Ta en titt på hur våra utrymmen ser ut:


Stockholm

Sedan hösten 2021 finns Greenstep i United Spaces lokaler i Waterfront Building i centrala Stockholm, strax intill centralstationen. Kontoret är modernt och flexibelt och svarar således på de tillväxtbehov som Greenstep har. Ta en titt på bilder från kontoret!