Rahastot icon new
0 D1 A4978 2
Brand background blur
Rahastot icon new

Mångsidiga och kvalitativa tjänster för investmentbolag och kapitalfonder

Ekonomiadministrationen inom fonder har unika särdrag - som vi känner till mycket väl. Att betjäna fondbolagskunder är vardag för oss och vi sköter över 50 kapitalfonders back office-funktioner. Vårt kompletta servicepaket för fonder är utformat så att ni skall kunna sätta fokus på er kärnverksamhet. Ni kan också välja endast de tjänster som ni har behov av just nu. Helhetslösningen består av följande specialisttjänster:

Greenstep som stöd för investmentbolag och fonder

Förvaltning och redovisning av kapitalfonder och investmentbolag kräver en specialkompetens som de flesta, traditionella redovisningsbyråer inte har. Till exempel kan rapporteringsbehoven vara väldigt omfattande och specifika. På Greenstep har vi gedigen erfarenhet av dessa typer av rapporteringar - och vi vill även vara med på er utvecklings- och tillväxtresa!

Vare sig det är frågan om en Venture Capital- eller Buy Out-fond är back office-tjänster ofta det första steget i outsourcingsprocessen. Dessa uppgifter står ofta utanför bolagets kärnverksamhet och är därmed enkla och effektiva att överlåta till våra specialister. Högkvalitativ redovisning effektiverar rapporteringsprocesserna. Redovisning hör till Greensteps kärnkompetens och våra kunders ekonomiärenden sköts av professionella och erfarna redovisningskonsulter.

I takt med att ett fondbolag växer blir frågor som rör företagsförvärv ofta aktuella. När företagets verksamhet långt grundar sig på anskaffningen av nya företag, är företagsvärdering, due diligence- samt transaktionstjänster en viktig del av helheten. Om dessa element inte planeras och genomförs noggrant tillsammans med en pålitlig partner, kan konsekvenserna bli långtgående. Vårt team som är specialiserat på företagsförvärv hjälper gärna till i dessa viktiga frågor.

BI Book, ett innovativt rapporteringssystem som vi byggt på Power BI, erbjuder många funktioner som förenklar vardagen. Med hjälp av BI Book kan man enkelt flytta tidigare skapade rapporter till en form som är visuellt tydlig och enkel att dela. Ni kan alltså glömma Excel-kaoset genom att ta i bruk marknadens bästa produkt för ekonomirapportering. Många VC och fondbolag har bara ett fåtal medarbetare, vilket betyder att var och en är guldvärd. Våra HR-tjänster hjälper ert företag med allt gällande personalens engagemang och belöning.