Interim Services Greenstep mobile hero Interim Services desktop hero

Tjänster för investmentbolag och kapitalfonder

Ekonomiadministrationen inom fonder har unika särdrag - som vi känner till mycket väl. Att betjäna fondbolagskunder är vardag för oss, vi sköter redan över 50 kapitalfonders back office-funktioner. Vårt kompletta servicepaket för fonder är utformat så att ni skall kunna sätta fokus på er kärnverksamhet.

Ta kontakt

Greenstep som stöd för investmentbolag och fonder

Finansiell förvaltning av fonder är en konst i sig, och vi är oslagbara. Att betjäna våra fondkunder är en daglig rutin för oss, och vi hanterar redan back office-funkitoner för över 50 private equity-fonder.

Vi har en uppsättning av tjänster som har gett fonderna ett gott rykte, så att du verkligen kan fokusera på din kärnverksamhet. Du kan ur vår tjänstehelhet också välja enbart de tjänster som är av särskilt intresse för dig.

Greenstep9147

Mångsidiga och kvalitativa tjänster för investmentbolag och kapitalfonder

Förvaltning och redovisning av kapitalfonder och investmentbolag kräver en specialkompetens som de flesta, traditionella redovisningsbyråer inte har. Till exempel kan rapporteringsbehoven vara väldigt omfattande och specifika. På Greenstep har vi gedigen erfarenhet av dessa typer av rapporteringar - och vi vill även vara med på er utvecklings- och tillväxtresa.