LD Services Greenstep mobile hero LD Services

Greenstep Academy – Din L&D Partner

Vi stöder din tillväxt och utveckling med aktuell utbildning och coaching. Vi levererar imponerande L&D lösningar, skräddarsydda efter dina behov.

Ta kontakt

Kompetens är konkurrenskraft. Det vinnande företaget imorgon är det som erkänner sina kompetensbehov idag.


Kärnan i Greenstep Academys utbildningstjänster är att skapa utbildningshelheter som stödjer er framgång. Vi kartlägger er kompetenssituation, hjälper till att identifiera kompetensbrister nu och i framtiden, samt skapar coachingprogram som hjälper er att lyckas.

Greenstep Academys tjänster består främst av utbildningar inom ekonomi, HR och ekonomisystem. I utbildningarna beaktar vi på Academy aktuella trender, fenomen och framtida riktningar inom affärsutveckling. Utbildningen täcker alla nivåer i organisationen, såsom:


Vilka problem löser Greenstep Academy?


Varför välja Greenstep Academy för att stödja er kompetensutveckling?

Greenstep har expertis inom många olika branscher, samt lång erfarenhet av att hantera förändringssituationer inom företag. Vid utvecklingen av våra utbildning litar vi på våra erfarna experter - utan att glömma det praktiska. Vi strävar efter att utbildningsinnehållet skall vara lättbegripligt och deltagaranpassat. Vi vill att deltagarna ska kunna ta med sig insikter, exempel och best practices när de lämnar våra event; med en verklig förståelse för de frågor som diskuterats.

Våra utbildningstjänster hjälper företagsledningen att bli säkrare i sitt beslutsfattande och i förändringssituationer, medan experterna får en djupare inblick i specialsituationer och förändringar inom sina expertisområden. Vi vill också dela vårt nätverk, och genom att delta i utbildningstjänsternas event kan även ditt nätverk växa.Greenstep Academy - En avancerad utbildningspartner