Frukostseminarium: CO2 beräkningar med NetSuite som bas

Tisdag 07.05.2024
08:00
CO2 beräkningar med Netsuite som bas

Tack till alla som deltog i vårt frukostseminarium i Stockholm den 7 maj 2024!

Datum: 7 maj 2024
Tid: 8:00-10:00
Plats:
Glassalen, Holländargatan 17, Stockholm
Seminariet hålls på svenska.


Oracle NetSuite solution provider partner


När företag världen över förbereder sig för att möta de ökande kraven på rapportering av koldioxidavtryck, är det avgörande att ligga i framkant. Frukostseminariet presenterar en möjlighet att få insikter från branschexperter och NetSuite-specialister om hur man navigerar i det förändliga landskapet kopplat till den systemflora som erbjuds på marknaden.

Ge dig ut på en resa in i framtiden för CO2 beräkningar kopplat till NetSuite. Vi presenterar värdefulla insikter och en färdig lösning som automatiserar och effektiviserar koldioxidavtrycksberäkningar i realtid, genom att använda data som lagras i NetSuite. Denna tilläggslösning omfattar en helhetsvy, vilket gör att du kan övervaka, rapportera och förbättra hållbarheten i dina affärprocesser med större effektivitet.

Evenemangsschema:

  • 08:00 Dörrarna öppnas och vi bjuder in till frukost och nätverkande
  • 08:30 Öppningsanförande: Väsentliga hållbarhetspraktiker för moderna företag / Marlena Glans, Hållbarhetskonsult, Greenstep
  • 9:00 Paus, kaffe
  • 9:15 Introduktion: Koldioxidutsläppsrapportering i NetSuite / Erik Dahlström, Senior Systemkonsult, Greenstep
    • Kundcase: Evondos
  • 09:45 Frågor och nätverkande


Med på eventet:

Marlena Glans, speaker

Marlena Glans

Hållbarhetskonsult, Greenstep

Vi presenterar Marlena Glans, vår erfarna hållbarhetskonsult.
Hennes roll sträcker sig bortom CO2-beräkningar för att vägleda företag över sektorer i att sätta hållbarhetsagendor, bedöma påverkan och navigera risker.
Med Marlenas stöd kan företag accelerera sin resa mot hållbarhet.

Erik Dahlström

Senior Systemkonsult, Greenstep

Vi presenterar Erik Dahlström, senior systemkonsult med omfattande erfarenhet av NetSuite-implementering och optimering.
Hans bakgrund inom projektledning säkerställer sömlös utförande och leverans av skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders behov.

Erik Dahlström, Speaker

Kundcase: EvondosVarför startade Evondos ett projekt för beräkning av koldioxidavtryck? Tanken var att nå en situation där det finns realtidsinformation om var de beräknade utsläppen kommer ifrån, hur de fördelas under året och hur den aktuella situationen ser ut. Man beslöt att bygga upp en rapporteringsprocess och valde en tredjepartslösning för detta. Hör mer om Evondos erfarenheter av beräkning av koldioxidavtryck i NetSuite under seminariet.


Anmälan har avslutats den 30 april. Vänligen notera att max tre personer per företag kan delta i seminariet.