De ekonomitjänster som Greenstep erbjuder är högkvalitativa och bland de mest mångsidiga på marknaden. Genom att flexibelt stödja företag vid förändringar i verksamheten har Greenstep profilerat sig som en professionell och pålitlig partner bland sina tusentals kunder.

Några av de CFO-tjänster vi erbjuder:

En Interim Controller/CFO kan hjälpa företaget på heltid när Ekonomichefen eller Controllern tillfälligt är borta. En av de största fördelarna med tjänsten är att vi kan bidra med trygghet i osäkra situationer och hjälpa till att leda verksamheten mot tillväxt. Med en Deltids Controller/CFO menas att kundföretaget får tillgång till en kompetent Controller/CFO på deltid. Därmed får företaget ekonomiadministrationen att fungera utan att nödvändigtvis behöva en permanent position/rekrytering.

Utbudet av våra CFO-tjänster är stort och vi hjälper gärna till med olika analyser, prognoser och rapporter. Till Greensteps CFO-tjänster hör även till exempel kassaflödeshantering, ledningsrapportering, verksamhetsmodellering och treasury-tjänster.

Förvaltningen och beräkningen av investeringsfonder och investmentbolag kräver specialkompetens. Våra Back-office tjänster för kapitalfonder erbjuder pålitlig expertis specifikt för fonders specialbehov och vi sköter t.ex. om myndighets- och placeringsrapportering.