Greenstep intar västkusten - lär känna vår Area Growth Lead i Göteborg

Erik Stawreberg banner

Vi har glädjen att berätta att Greenstep expanderar med ett nytt kontor i Göteborg under ledning av Erik Stawreberg som Area Growth Lead. Här kan du läsa mer om etableringen och lära känna Erik lite bättre!

Greenstep fortsätter sin starka tillväxtresa i Sverige och har nu öppnat ett kontor i Göteborg. Kontoret är det femte i Sverige och är beläget i Mindpark Workspace, bara ett stenkast från Järntorget i centrala Göteborg. Med etableringen på västkusten kommer vi att kunna hjälpa både befintliga och nya kunder lokalt, samtidigt som vi kan erbjuda intressanta karriärmöjligheter åt toppexperter i regionen.

Kontoret i Göteborg leds av Erik Stawreberg, som är född och uppvuxen i Göteborg. Vi bad Erik svara på 5 snabba frågor om sig själv och sin nya roll på Greenstep!

Erik Stawreberg 2

5 snabba frågor med Erik Stawreberg

Berätta kort om dig själv och din bakgrund!

Jag har haft förmånen att jobba i ett antal olika sektorer och branscher. Alltid med ett kommersiellt fokus, med tilltagande grad av ledningsgruppsarbete och strategijobb under åren som gått. Min starkaste bas ligger inom SaaS-Tech sektorn samt från Finansiell konsulting.

Vad är din roll på Greenstep?

Min titel är Area Growth Lead och jag är baserad i Göteborg. Min roll är att leda arbetet att sätta Greenstep på kartan här i västra Sverige. I praktiken innebär det att jag kommer rekrytera duktiga konsulter parallellt med att driva på de kommersiella dialogerna med bolag i regionen. Tack vare att vi redan är ett nordiskt team på +700 kollegor, kommer jag redan från start kunna erbjuda stora delar av vårt tjänsteutbud. Det hjälper såklart mycket!

Vad fick dig att välja just Greenstep?

Det är svårt idag att hitta aktörer som ligger i framkant vad gäller att erbjuda både högkvalitativa konsulttjänster och en stark egenutvecklad SaaS produktportfölj. Den mixen, och fördelarna det innebär, ser jag fram emot att få gå ut och prata mer om. Greensteps värdegrund och mission gjorde inte ont heller😉


Vad har du för visioner framöver?

Externt vill jag att Greenstep skall ta den plats vi förtjänar här i regionen och samtidigt bli den självklara sparringpartnern för tillväxtbolag som vill vidare uppåt och framåt i sin resa som bolag. Vår kompetens som vi har i huset och vår storlek ger oss bandbredd att snabbt komma igång, sen är det bara att gasa! Tittar jag Internt vill jag att Göteborgsteamet blir större än Stockholm, och på sikt att GS-Sverige blir större än Finland. Bring it!


Berätta något om dig själv som skulle förvåna de flesta?

Jag är faktiskt rätt vass på att fixa håruppsättningar av olika slag. Det började med att min dotter blev äldre och behövde hjälp med att fläta sitt hår till något barnkalas. Det uppdraget tog jag uppenbarligen på stort allvar. Min algoritm på diverse plattformar svämmade över av bradingcontent och idag skulle jag nog klassa mig som en avancerad amatör. En snygg och prydlig inbakad fiskbensfläta löser jag utan problem!