Lär känna Kenny Kotoneva - Redovisningskonsult!

Kenny Kotoneva Greenstep Edited

Kenny arbetar som Redovisningskonsult på Greenstep i Norrköping. Han har varit på företaget i 1,5 år nu och jag tog chansen att lära känna honom lite bättre och höra om hans erfarenheter som redovisningskonsult. Häng med i en intervju med Kenny!

Vad är dina arbetsuppgifter på Greenstep?

Mina dagliga uppgifter på Greenstep är bland annat redovisning och löpande bokföring, systemunderhåll samt effektivisering. Nu har jag varit på företaget i 1,5 år och trivs väldigt bra.

Varför sökte du dig till Greenstep?

Det som lockade mig att söka till Greenstep var framförallt företagskulturen som har byggts upp och verkligen syns utåt.

Jag ville även hamna på ett företag som är nytt och modernt, vilket oftast innebär nytänkande och en chans att kunna påverka bolagets utveckling framåt samt stora utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare.

Hur ser din bakgrund i arbetslivet ut?

Innan jag började studera så jobbade jag inom diverse serviceyrken. Efter några år inom det kände jag att det var dags att studera och hittade en utbildning på Iterum i Stockholm. Nu har jag jobbat med redovisning sen 2020, och planerar många år till inom branschen!

Kenny Kotoneva Greenstep

Vad har du lärt dig under din tid på Greenstep?

Väldigt snabbt lärde jag mig vikten av kvalitetsarbete inom redovisning och vilken nytta företag och kunder faktiskt har av den höga nivå av arbete som Greenstep levererar.

Jag har även lärt mig att rätt kollegor och företagsledning är oerhört viktigt för tillväxten av ett företag. Greenstep har verkligen lyckats med att få sina anställda att vilja gå till jobbet!

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det finns många saker jag gillar och trivs med i mitt arbetsliv, och det bästa är kanske kombinationen av alla dessa. Att få jobba med kunder är en rolig sak i sig, kunders driv och engagemang att vilja utvecklas tillsammans med oss är fantastisk. Relationen och tilliten som byggs upp över tid mellan konsult och kund är väldigt kul, och uppskattningen man får tillbaka av ett väl utfört arbete.

Sen älskar jag mina kollegor på Greenstep. Vi har det väldigt kul och trivsamt på jobbet!

Hur skulle du vilja utvecklas i din karriär? Vad gör du om 5 år?

Högst troligt jobbar jag kvar på Greenstep men med en ännu större och bredare kunskap för att kunna hjälpa både kunder och kollegor att utvecklas. Om 10 år däremot då hoppas jag att jag bor i Italien, äter god mat, lever ett gott liv och jobbar med redovisning på distans.

Vad gör du när du inte arbetar?

Oj, oj, oj.. Då är det ett ständigt arbete med att få mina krukväxter att överleva. Vi har även haft några trevliga kvällar med plantering av växter på kontoret och en årlig tävling i vem som odlar den högsta solrosen.

När växterna mår bra så gillar jag att hålla på med musik, både att lyssna på musik men även att spela själv.

Kenny Kotoneva Greenstep