Möt Cindy - vår nya stjärna inom redovisning!

Mot Cindy Opazo Arias

Vi hälsar Cindy varmt välkommen till Greenstep-familjen som Redovisningskonsult. Ta del av vad Cindys roll på Greenstep blir, varför hon valde att söka sig till just oss och vad hon uppskattar att göra utanför arbetet.

Berätta lite om dig själv och din bakgrund!

Jag har jobbat med redovisning de senaste 5 åren på ett par olika byråer. Innan dess kommer jag från säkerhetsbranschen där jobbade med back-office och ekonomiadministration. Jag är van vid och gillar att jobba med kunder av olika storlekar som då också har olika utmaningar att lösa.

Jag bor i Alvik med min sambo sedan några år tillbaka, på fritiden älskar jag att vara i naturen och att resa!

Vad kommer du att göra på Greenstep?

Jag kommer att jobba med olika redovisningsuppdrag och få bidra till Greensteps tillväxtresa i Sverige, vilket känns superkul!

Vad är det roligaste med att jobba som redovisningskonsult?

Att få möjligheten till att på riktigt göra skillnad för våra kunder samt att få företagare att förstå sig på komplexa skatteregler och planera långsiktigt för en stabil ekonomi med tillväxt.

Varför sökte du dig till Greenstep?

Jag var ute efter en sund arbetsplats där det på riktigt fanns utvecklingsmöjligheter och byråbranschen kan generellt vara lite grå och stelbent. Jag var ute efter "byråmiljön" där jag får jobba med en större variation på både kunderna och utmaningarna, samtidigt som jag jobbar i en miljö som vill framåt, jobbar digitalt och har en bra kultur.

Därför sökte jag mig till Greenstep för att det på riktigt är högt i tak, där jag kan få utvecklas varje dag. Greenstep har verkligen passat som handen i handsken.

Vad ser du fram emot att bidra med på Greenstep?

Jag ser framemot att bidra med min digitala kompetens och förmåga att se saker i t.ex bokföringen som andra kanske missar. Sen också med gemenskap, ett glatt humör och kanske ett och annat litet samtal vid kaffemaskinen om både det ena och det andra.

Vad gör du när du inte arbetar?

Är i naturen och plockar svamp (fråga mig inte om ställen), kollar på någon bra serie eller letar efter nästa spännande resmål!

Berätta något om dig själv som skulle förvåna de flesta?

Jag har fångat en gädda på nästan 4 kg! (obs, inte den på bilden, hehe..)

Cindy Opazo-Arias

Vad är din främsta kompetens?

Att tänka utanför boxen.

Vilken är den viktigaste egenskapen hos en kollega?

Att man är en lagkamrat och ställer upp för varandra i arbetet.