Effektivisera era löneprocesser med Greenstep som partner

Lonetjanster

Driver du ett företag med en personal på över 50 anställda? Skulle du vilja sänka dina kostnader samt öka kvaliteten för din lönehantering? Nu har du chansen att bli en av Greensteps nöjda lönekunder.

Under våren har Greenstep utökat sitt svenska löneteam med ytterligare fem seniora lönespecialister som är redo att ta våra kunders lönehantering till nästa nivå. Vi erbjuder våra kunder konsultativ rådgivning samtidigt som våra effektiva processer kan ge betydande kostnadsbesparingar för ert företag. Kontakta oss redan idag för att diskutera hur vi kunde effektivisera er lönehantering - och ta del av våra aktuella erbjudanden inom lön!

Varför välja Greenstep?

Lönehantering är en av kärntjänsterna på Greenstep. För att kunna garantera högkvalitativa lönetjänster till våra kunder utvecklar vi kontinuerligt vår kompetens, våra processer och system i enlighet med rådande krav - alltid med beaktande av kundens verksamhet.

Marlene Gustafsson jobbar som Payroll Manager på Greenstep i Stockholm och är auktoriserad lönekonsult med över 10 års erfarenhet av lönehantering. Hon tror starkt på samarbete och kommunikation och lyfter även fram den personliga kontakten som en de viktigaste faktorerna inom moderna lönetjänster:

- En fungerande lönerelation kräver tät kontakt med kunden. På Greenstep tror vi starkt på automation och de fördelar det medför, men vi vill också vara med i utvecklingen av kundens affärsverksamhet genom att engagera oss i kundföretagets utveckling, och prioriterar därför högt den personliga kontakten i våra lönetjänster, säger Marlene.

Det svenska löneteamet består idag av lokala experter i både Norrköping och Stockholm. Man ser sig ändå som ett enda stort team där alla delar samma värderingar och mål: man vill arbeta nära kunderna, förstå deras verksamhet och utmaningar samt växa tillsammans. Kundens geografiska plats spelar mindre roll, då man är van att jobba både stad- och landsöverskridande.

- Som vår kund har man alltid en senior löneansvarig som fungerar som kontaktperson och som hjälper till vid behov. Alla våra konsulter har bred kunskap inom löneområdet och tar dessutom med sig både sina egna erfarenheter och stödet av hela Greensteps personalstyrka till kundens verksamhet. Vi kan alltså garantera både besparingar och hög kvalitét på lönetjänsterna, avslutar Marlene.

För att höra mer om våra tjänster och erbjudanden - kontakta oss genom att fylla i detta formulär eller ta direkt kontakt med Marlene, så hör vi av oss. Vi ser fram emot att ha en riktigt personlig och effektiv lönedialog med er!