Ny lönechef på Greenstep

SL banner

Susanne Lindmark har utsetts till ny lönechef på Greenstep i Sverige från och med den 18 maj 2020. Susanne har bred erfarenhet både som egenföretagare och som auktoriserad lönespecialist inom olika branscher.


Vi säger varmt välkommen till vår nya lönechef Susanne Lindmark. Hon kommer att ansvara för att bygga upp ett separat löneteam hos oss med renodlad specialistkompetens. Susanne har erfarenhet från många olika branscher och kollektivavtal. Hon har ett imponerande nätverk med andra erfarna lönespecialister och är alltid uppdaterad på senaste nytt vare sig det gäller nya regler med anledning av Covid-19 eller vad de faktiska effekterna blir för arbetsgivare respektive den anställde i praktiken.

- Det känns spännande att som ny lönechef på Greenstep få vara med och utveckla verksamheten och dess kunder inom lön tillsammans med mitt team. Såhär i Coronatider är det många företag som förstått vikten av att lön är en sårbar funktion och det känns extra kul då att kunna vara dem behjälpliga med diverse olika frågor och hantering av deras löner, säger Susanne.

Susanne kommer även att vidareutveckla Greensteps rutiner och digitala lösningar. Det innebär att Susanne och hennes kollegor kommer att säkerställa en smidig och korrekt lönehantering för alla våra kunder. Rekryteringen av Susanne innebär också att vi kommer att kunna erbjuda betydligt fler och mer kvalificerade tjänster inom personal- och löneområdet. Att arbeta digitalt och komma ifrån manuella hanteringar främjar både kvalité och effektivitet vilket är en nyckelfråga för många kunder idag.

- Att få vara med och bygga en effektiv lönavdelning och dess rutiner från grunden och jobba med olika kundlösningar och system är något som intresserar mig. Att få arbeta tillsammans med övriga kollegor på Greenstep där jag kan bidra med min specialistkompetens känns berikande, säger Susanne och tillägger:

- Det känns lite som att komma hem när man kommer hit till jobbet där man möts av glada kollegor och doften av nybryggt kaffe.

Tilläggsinformation:

Kristina Berlin, VD Greenstep Sverige
Telefon: +46 70 007 9725


Vill du vara med på Greensteps resa redan från början och få chansen att skapa din egen framtid i en växande organisation som ständigt utvecklas? Kontakta då gärna Susanne på susanne.lindmark@greenstep.com så berättar hon mer. Vi söker både erfarna lönespecialister redovisningskonsulter och skatte- och affärsjurister.