Interim johtajat Greenstep Hero Mobile Arja v2 Interim johtajat Greenstep Hero Desktop v3

Interimskonsulter när ni behöver extra resurser

Låt oss komma igång →

En Interim Manager är svaret vid förändring

Har ni som mål att ändra den ekonomiska inriktningen? Plötsliga förändringar i personalstyrkan? Inte tillräckligt med interna resurser för att genomföra ett kritiskt projekt?

✔ Fyll nyckelrollen temporärt med expertis från en ledande interimskonsult och hans/hennes team.

✔ Interimsstödet täcker upp i både förändrings- och utvecklingsprojekt.

✔ Vi hjälper till vid olika situationer där det finns behov av temporärt expertstöd och ni vill ha erfarenhet och specialkompetens på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi ger dig råd och skräddarsyr en lösning som passar just era behov.

Affärskritisk expertis för tillfälliga behov

Så här har våra interimskonsulter hjälpt företag:

En stabil och skicklig förändringsledare

Förändring av bolagsform, globalisering av verksamheten, ny ägarbas. En interimschef är ett utmärkt alternativ för den mest kritiska fasen av förändringen. Uppgiften är då redo att överföras till en chef som rekryteras inom er organisation.

Ledare för ekonomisk omvandling

Vid svagt resultat räcker inte alltid de egna resurserna till för att vända utvecklingen. En Interim Manager identifierar de bakomliggande orsakerna, tar fram förslag på lösningar och hjälper till att vända företagets ekonomi.

Ledare i systemprojekt

Oavsett om implementeringen av ett nytt system är relaterat till ekonomi, HR, L&D eller något annat affärsområde, hoppar interim managern över fallgroparna för att göra implementeringen och införandet smidig.

Ersättare vid ledigt uppdrag

Processen för rekrytering av en erfaren medarbetare kan vara lång. Semestrar och annan frånvaro stoppar inte verksamheten. En interimschef eller -expert fyller inte bara en ledig position under den tid som behövs, utan utvecklar också processer med hjälp av sin omfattande erfarenhet.

Kulturbyggare

Ledarskapskulturen, och därmed kulturen i organisationen som helhet, kan snabbt bli föråldrad. En interim HR-specialist har verktygen för att iordningställa både ledarskaps- och annan personalutveckling.

Gör rekryteringsbehovet till en vinst - välj en expert med spetskompetens

Interim CFO, Controller eller Group Controller

Interim HR-direktör, HR-chef eller HR-specialist

Sustainability

Interim Manager eller specialist inom hållbarhet

Interim CDO eller dataanalytiker

Interim Learning & Development Manager eller L&D Specialist

Interim revisor / redovisningskonsult

Sagt om våra experter

"Vi har använt Greensteps interimexperter särskilt vid förändringssituationer. Greenstep har varit avgörande för att bygga upp vårt teams framgång. Våra tillfälliga HR-experter har hjälpt oss att lyckas i vår dagliga verksamhet. Det har varit ett nöje att jobba tillsammans."

Kaisa Tuuliainen

SVP Human Resources
Are

"Greenstep har gjort våra processer mer automatiserade, tillförlitliga och skalbara inför framtiden. Vi har verkligen sett experten som en del av vår arbetsgemenskap."

Katja Kainulainen

HR Operations Lead
Futurice

"Greenstep hade situationen under kontroll under hela projektet. Jag var hela tiden övertygad om att vi skulle bli klara i tid. Förtroendet för kvaliteten på arbetet byggdes upp redan från början av vårt samarbete. Vi befinner oss nu i en position där vi kan fortsätta att bygga vidare på vårt gemensamma arbete - härifrån är det mycket bra att fortsätta."

Niklas Wasenius

CFO
Vincit

Tore teir web 2

"Erfarenhet är nyckeln. Greensteps experter är erfarna, vilket innebär att de kan agera snabbt. De kan snabbt identifiera situationen och hjälper er att komma vidare."

📞 Vi hjälper gärna till

Minna riihimaki greenstep 2 web

"Vi erbjuder aldrig bara en persons expertis, utan en bred pool av experter. Det innebär inte bara mångsidig expertis, utan också säkerhet - hjälpen är inte fast bara vid en person."